Berner Sennen Pris: Så Meget Koster En Hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du køber en berner senne-hvalp.

En berner senne pris er dog afhængig af flere forskellige ting, hvor jo flere af punkterne en berner senne-hvalp opfylder, jo mere vil den koste. Herunder får du en checkliste over ting, som du skal se på, når du skal vurdere, om prisen på en berner senne-hvalp er retvisende.

Berner senne pris: Det skal du se efter

Når du køber en berner senne-hvalp, så skal du se efter følgende ting, når du skal vurdere, om prisen er retvisende. Husk på at det kan være svært at prutte om prisen, da hvalpene ofte er så efterspurgte, at der til tider kan være venteliste på dem.

  1. Køber du ved en kennel eller via en privat
  2. Hvordan har hvalpens første tid været - Hvor er den vokset op?
  3. Har den stambog fra Dansk Kennelklub?
  4. Er den ID-mærket med microchip?
  5. Er den registreret hos Dansk Hunderegister (det er lovpligtigt)
  6. Hvilke vaccinationer har den fået?
  7. Har den en sundhedsattest?
  8. Har den fået lavet et hundepas?
  9. Er der en købskontrakt fra Dansk Kennelklub?
  10. Følger der andet med?

Ud fra disse 10 punkter kan du nemt vurdere, om din berner senne-pris er retvisende eller ej. Kan du sætte kryds ved samtlige af de 10 punkter, så kan du godt regne med en berner senne pris på omkring de 12.000 - 13.000 kr.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger, så kan du altid kontakte den pågældende kennel eller forsøge at kontakte andre, der tidligere har købt en berner senne fra samme kennel.

Tak til avXperten

Vi takker avXperten for deres støtte til dette indlæg. Find alt lige fra kabler, bluetooth headsets, højttalere og smarte gadgets som en elektronisk fotoramme i avXpertens store udvalg.

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Hvor meget motion skal en Berner Sennen have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er s…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvordan køber man en berner sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via p…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen kennel Jylland - Find din opdrætter her

24/08/2020 11:56
Billede: Jumpstory

Hvor kan du få en Berner senne-hvalp i Jylland? De fleste Berner senne-hvalpe kommer fra kenneller, hvorfra de sælges til deres nye ejere. Det kan dog være lidt svært af finde ud af, hvor man lige …