Hvor Meget Motion Skal En Berner Sennen Have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er som minimum. Vil du have en yderst stimuleret hund i god form, så kan du godt tredoble det forrige tal.

Berner Sennen er selvfølgelig en stor hund og den har også en tyk pels. Du skal derfor passe på, når I leger eller træner, da de nemt kan få hedeslag. 

Træner du med din hund i varmen, må du derfor ikke gøre det for længe. Vil du gerne træne med din hund, er det bedst at gøre det, enten tidligt om morgenen eller ud på aftenen.

Om vinteren til gengæld er der intet problem. De elsker kulde og kan også sagtens tåle den med deres tykke pels. 

Har du en Berner Sennen hvalp, eller overvejer du at købe en, skal du tage dine forholdsregler. 

En Berner Sennen har en tendens til at vokse hurtigt fra hvalp til voksen, og derfor er det vigtigt, at de ikke bliver udsat på for mange hårde overflader, skal hoppe meget eller trække tunge ting. Bliver der ikke taget hensyn til disse ting, kan din hund ende med at få problemer med knoglerne.

Du må først begynde at lave ovenstående ting, når de er mindst to år gamle.

Det indhold, du læser i sidens tekst, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af dagmarkors, eller utallige andre gode varer. Heraf mærkatet, som du ser øverst.

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvordan køber man en berner sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via p…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen pris: Så meget koster en hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du k…

Berner sennen kennel Jylland - Find din opdrætter her

24/08/2020 11:56
Billede: Jumpstory

Hvor kan du få en Berner senne-hvalp i Jylland? De fleste Berner senne-hvalpe kommer fra kenneller, hvorfra de sælges til deres nye ejere. Det kan dog være lidt svært af finde ud af, hvor man lige …