Hvordan Køber Man En Berner Sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via private, som ikke er med i hverken Dansk berner senne klub eller andre kennelklubber, men det giver dig bare en vis form for tryghed og sikkerhed, når du vælger at købe via en opdrætter eller kennel.

Sådan køber du en berner senne

Du kan finde mange af opdrætterne via Dansk berner senne klub eller via andre kennelplatforme, hvor de forskellige steder står opført.

Du kan også finde mange af dem via salgsplatforme som Facebook eller Den Blå Avis. Her er der mange af de respektive opdrættere, der annoncerer, når der snart er hvalpe på vej.

Det er en god ide, at du vælger netop de mere officielle kanaler, når du køber en berner senne, for en hvalp koster ofte mellem 10.000 kr. og 13.000 kr. Dertil kommer mad og udstyr.

Med i prisen er som regel vaccinationer, sundhedstest fra dyrlægen, registrering, ormekur og mange andre ting. 

Nogle opdrættere tilbyder også, at du får hvalpebilleder og fodder med, når du køber en berner senne-hvalp. Det er dog ikke altid, at disse ting medfølger. 

Husk altid at tjek hvalpens stamtavle, så du kan se, om der er risiko for indavl og dermed arvelige sygdomme. Det er derfor altid en god ide at spørge ind til dette, så du kan se, at forældrene ikke er nært beslægtet i forhold til stamtræet.

Tak for støtten

Vi siger til sidst tak for støtten til dette indlæg. Find et stort udvalg af moderne elektronik samt fortidsminder som en vinyl afspiller til dine gamle plader i avXpertens store udvalg.

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Hvor meget motion skal en Berner Sennen have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er s…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen pris: Så meget koster en hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du k…

Berner sennen kennel Jylland - Find din opdrætter her

24/08/2020 11:56
Billede: Jumpstory

Hvor kan du få en Berner senne-hvalp i Jylland? De fleste Berner senne-hvalpe kommer fra kenneller, hvorfra de sælges til deres nye ejere. Det kan dog være lidt svært af finde ud af, hvor man lige …