Foder Til Berner Sennen - Vær Opmærksom På Dette!

17/07/2020 15:04
Billede: canva.com

Berner sennen er en meget robust gårdhund som ofte er i den store klasse af hunde, og kan veje helt op til 50 kilo som han, eller 45 kilo som tæve.

Som hvalp er det vigtigt at du giver din berner sennen den rette ernæring for at give den end sund og optimal vækst i sine tidlige år.

Det er meget vigtigt at du ikke overfodre din hvalp, da den helst skal have en naturlig vækst for at undgå komplikationer i sin krop.

Spørg eventuelt din dyrelæge omkring den retter foder til din berner sennen hvalp, det er utrolig vigtigt at den får de rette mineraler, sporstoffer og vitaminer i sin kost allerede som helt lille.

Hvis du er meget aktiv med din hvalp kan det betyde at den kræver mere foder end normalt, da den selvfølgelig forbrænder mere.

Så længe den får noget godt foder i mængder som svarer til dens aktivitetsniveau burde der ikke forekomme nogen former for problemer i væksten.

Prøv så vidt muligt altid at undgå hundefoder med kunstige konserveringsmidler, diverse syntetiske former for gluten eller andre råvarer samt kemikalier generelt.

Ligesom med mennesker er naturligt foder altid det bedste til din hund, og sikrer at den får en helt naturlig og optimal krop allerede som hvalp.

Tak for støtten

Vi takker til sidst Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Illums Bolighus er samlingssted for alt det bedste i dansk design, heriblandt de flotte PH møbler, Kähler, Georg Jensen, Royal copenhagen og mange, mange flere. 

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Hvor meget motion skal en Berner Sennen have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er s…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvordan køber man en berner sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via p…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen pris: Så meget koster en hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du k…