Hvad Koster En Berner Sennen Hvalp?

09/06/2020 13:14
Billede: canva.com

Berner sennen er en race af hunde som er forholdsvis eftertragetede, og har en pris derefter.

Priserne er ikke de allerstørste, men er alligevel i et niveau som gør at man skal overveje sit køb af denne hunderace nøje.

Overordnet set ligger priserne mellem 11.000 og helt op til omkring 13-14.000 kr.

Priserne afhænger meget af hvor og hvordan hvalpene er blevet avlet, samt om de har en god stamtavle.

Det er yderst vigtigt når du køber hunde i disse prisklasser, at du forsikre dig om at din hund har fået alle de rette vacciner, hundepas, sundhedsattest m.m.

Det er også vigtigt at vide at der er forskel på han og tæve i stortset alle hunderacer, og det samme gælder altså berner sennen hunde.

Hvis du er i tvivl bør du altid spørge sælgeren eller opdrætteren af hunden hvordan du skal bære dig ad, de er som regelt meget behjælpelige med at give gode råd.

Mange seriøse opdrættere er meget alvorlige når de sælger hunderacer i denne kaliber, derfor kan du sagtens komme ud for at han eller hun spørger efter forholdsvis personlige oplysninger for at sikre sig at hunden får et godt hjem.

Her kan være tale om familieforhold, om der er børn eller ej, livsstil samt dit job og din daglige plan.

Alle hunde skal have meget opmærksomhed, og det samme gælder en berner sennen som kræver en stor mængde omsorg og pasning.

Når det så er sagt, så er en velopdragen berner sennen en af de sødeste hunde du kunne forestille dig, og er et oplagt valg som familiehund.

Tak for støtten

Tak til avXperten for deres støtte til dette indlæg. Se deres udvalg af effektive aircondition systemer til de varme sommer måneder.

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Hvor meget motion skal en Berner Sennen have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er s…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvordan køber man en berner sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via p…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen pris: Så meget koster en hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du k…