Berner Sennen Mad: Hvad Spiser En Berner Sennenhund?

18/06/2020 09:06
Billede: Canva.com

lang levetid. Det skyldes, at det er en stor hunderacer, hvor deres vækst kan have stor indflydelse på deres fremadrettede liv. Det er derfor ekstra vigtigt, at din Berner Sennenhund får en sund kost fra starten, da god og tilpasset ernæring danner grundlaget for et sundt og længere liv.

En Berner Sennens foderindtag afhænger af dens alder og vægt, og der laves specifik hvalpefoder, hvor man kan købe dette og tilpasse mængden efter kyndig vejledning fra eksempelvis en dyreklinik.

Du kan finde flere steder, hvor der er anbefalet tør- og vådfoder til Berner Sennen hunde, og hvor der også står mængden. Vi vil derfor ikke komme for meget ind på dette, da vi lader dette op til specialisterne. Vi elsker blot denne hunderacer, og ønsker at de får det rigtige at spise, og at du kan have din bedste ven sund og rask, i så lang tid som muligt.

Vi kan ikke understrege nok, hvor vigtigt det er, at din Berner Sennen hvalp får den rigtige foder i den rette mængde fra start af. Her er kalcium og fosfor samt en afbalanceret kost essentielt for, at din hund vækster i det rigtige tempo.

Der er altså mange ting, som du bør og skal overveje inden du køber hund. Vi skriver løbende en masse artikler om Berner Sennen, og har samlet en lang række nyttige informationer til dig, hvis du vil danne dig et portræt over hunderacen.

Det er vigtigt, at du kender din hund fra naturens side, når du skal vælge det rigtige hundefoder. Det er afgørende for hundens hud, pels, tænder, tandkød, vækst, fordøjelse, og energiniveau.

Mere information om Berner Sennen: Følg nedenstående links

Det er altså forskelligt, hvad du kan give til Berner Sennen af foder/mad, men det er altid godt at søge vejledning hos en hundekyndig vejleder, så den både får den rigtige mad og den rigtige mængde.

Tak fordi du læste med og...

Tak til Perlen Odense

Vi vil gerne sende et stort tak til Perlen Odense, der via støtte har gjort denne artikel til en mulighed. Perlen Odense har en webshop, hvor man kan finde smukke smykker i alle mulige afskygninger. Leder du efter et ualmindeligt godt udvalg af smykker? Hos Perlen kan du finde gode brands som Julia Sandlau, Christina Watches, Sif Jakobs, Pernille Corydon og meget meget mere. Giv dem et visit næste gang, du skal handle smykker.

Flere indlæg

Dansk Berner Sennen Klub

05/08/2022 10:40
Billede: Pixabay, Leo_65

Dansk Berner Sennen Klub er en landsdækkende klub og har været stiftet siden 1978.

Personer, der er medlemmer af klubben, er blevet det, fordi de har en fælles interesse for hunderacen og øns…

Hvor meget motion skal en Berner Sennen have?

29/03/2021 12:12
Billede: Pixabay, tassilo111

En Berner Sennen går ind under de hunde, der er arbejdshunde og derfor har den brug for motion dagligt. Ud over at lege i haven skal hunden også dagligt have 30 minutters motion og det er s…

Berner Sennen racebeskrivelse

19/10/2020 11:43
Billede: Poodles 2Doodles

Hvis du overvejer at anskaffe dig en Berner Sennenhund, så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi giver i denne artikel en kort og præcis beskrivelse af racens kendetegn, adfærd og personlighed…

Hvordan køber man en berner sennen?

12/10/2020 12:05
Billede: Pixabay

Hvis du vil købe en berner senne, så skal du gøre det via en kennel eller en anden form for opdrætter. Det er her, at de fleste berner senne-hunde sælges fra.

Du kan også købe hundene via p…

Hvad vejer en berner sennen voksen?

28/09/2020 12:55
Billede: Homar

Berner Sennen er en rigtig “bamsehund” der både er stor, blød og meget kærlig. Berner sennen er historisk set en allround hund, der blandt andet blev brugt til at drive kvæg, beskytte gården og træ…

Berner sennen pris: Så meget koster en hvalp

14/09/2020 10:59
Billede: Jumpstory

Berner senner er blandt de mest populære hunderacer i Danmark. Det kan også ses på prisen. Du skal nemlig som udgangspunkt forvente en berner senne pris på mellem 10.000 kr. og 13.000 kr., når du k…